Hørselblogg del 2/2018 – Tema: Hvordan ta vare på seg selv….

Hei folkens. Det er fredag igjen. Og hørselblogg er fredagsbloggen min.

Les overskriften. Skal du ha et verdig liv med døvhet / nedsatt hørsel. Må du nemlig være egoistisk og ta vare på deg selv. Det er et usynlig handikap som folk ikke ser. Skal du ha et liv med hørseltap, bli egoistisk. Sett krav. Andre mennesker må ta hensyn til deg. Ved å være tydelig. Komme bort til deg å snakke. Snakke i samme rom, samme etasje. Ikke skrike, ikke snakke utydelig, ikke mumle, ikke snakke med mat i munnen. Sett foten ned og gi beskjed hvordan du ønsker samtalen skal være. Gidder dem ikke, så drit i dem. 

Du må også pleie deg selv masse. Gå turer i skog og mark, finn energien og lad batteriet. For meg så funker det med rutiner. Legge seg tidlig. Stå opp tidlig. Gå turer, pusle med husarbeid. Hagearbeid er også et sted man finner energi. Moderat med alkohol. Spise mat som gir deg energi. Rett og slett tenke på deg selv…

Ta livet ditt tilbake, DU og Deg = energi….

 

Klem Solveig 🙂 

#døvhet

#nedsatthørsel

8 kommentarer
  1. Flott 🙂 Bra du er bevisst og tør å kreve. For det er akkurat sånn det skal være, man har lov å kreve, for å få en fin hverdag 🙂 God klem <3

  2. Så flott skrevet, for det er jo så sant..det tapper deg for mer krefter når man sliter med å høre, eller forstå…så ja…si ifra..og tenk litt mer på deg selv…Tommel opp! ha en god helg!

  3. Tusen takk for flott kommentar, ja og jeg ønsker å bli verdsatt som et flott menneske…superviktig å ta 110 prosent hensyn til meg selv. Batteriet mitt må lades litt oftere enn hos andre mennesker. Det er fasiten.Toini:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg