Var ikke noe å se på TV, så da lagde jeg risboller…
Det er så enkelt….oppskrift finner du bak på puffet ris pakka eller på nettet 🙂 samme overalt…Mer eller mindre sukker…jeg tok i litt vaniljesukker i eggedosisen også da… Nå går de i fryser for å stivne 🙂
16 kommentarer
Ja det er godt..men aller best ferske..Jeg lagde mange et år..men de ble ikke spist opp..så mye gikk i søpla…og da gidder jeg ikke lage mer…Men ja…er super godt.! flink er du!
Tusen takk, går med her. Lar de stivne og legger de i poser i fryser og tar opp etterhvert….blir aldri kasta disse. Kan ikke ha de i kjøleskap eller bokser…da blir de ødelagt synes jeg…Koselig å lage litt sånt som ikke er så komplisert….Får ta en smaksprøve nå snart jeg 🙂 Toini:
sv: jeg frøs de ikke ned..la de kjølig..og da ble de seige og noen korna seg…så ikke noe gode…men kanskje prøve å fryse ned da…om jeg lager…
Jepp, har alltid gjort det jeg, funker bra…først fryse de helt stive på fat. Og i morgen tenker jeg, så legger jeg de i fryseposer. Og tar opp akkurat de jeg trenger. Trenger jeg to så tar jeg opp to….de tiner jo ganske fort….Toini:
Det så godt ut! Klem fra meg
nam 😀
jeg elsker puffet-ris<3 haha !
Hehe,,,,,der har du deg, får aldri nok ris…..Sandra Marie:
Tusen takk, godt dette, litt konfekt på en måte….mimremor:
Hahaha! Riskaker og ris er to heeelt forskjellige ting 😛
Ååååå ja, jeg snakker med en ekspert :-)Sandra Marie:
mmmm deilige barndomsminner :)) og veldig gode til en kopp kaffe
Ja, vi liker dem her på huset, litt konfekt nesten dette….deilig med ting som er enkelt å lage….fruensvilje:
Ja dette er godsaker til kaffien 😀
Ja, her i huset er de populære 🙂 Etdiktomdagen:
😀
Jepp…Etdiktomdagen: