1. September og det er høst

Dette bildet lyver ikke!

Høst er her og vi må kose oss denne årstiden. Været kan være litt sommer og litt vinter på en gang….

Og været er klart, flott å gå på litt høye topper og bare se…….utover horisonten. Det å ta med seg mat og kaffe og bare kose seg 🙂 ting haster ikke så mye som midt på sommeren…hagen roer seg, og blir mindre arbeid å gjøre på den fronten…Ingen hageselskaper vi skal rekke…..

Tid for å nyte høst 🙂 🙂 🙂

 

 

#høst

 

10 kommentarer
  1. god morgen,vakre bilder,jeg liker disse kornåkrene,vi har dem ikke selv så det er ikke ofte jeg får oppleve dem fullmodne :)) ja nå er det tid for å nyte fjellturer, innedager , strikketøy og kanskje mer tid til venninnebesøk :)) ha en fin dag

  2. Tusen takk, ja, der flotte. Masse av dem her i Østfold 🙂 Vi får nyte livet på en litt annen måte nå….God formiddag og nyt dagen.fruensvilje:

  3. Ja NÅ er det høst ja, September og greier..hehe..:)) Høsten kan være fin den selv om jeg liker best vår og sommer 🙂 Fiiiint bilde <3

  4. Ja, vi får kose oss med høsten, og et par høstbad. Jeg dro til stranda i dag og badet….Helt herlig 🙂 ha en fin kveld ….??annebe:

  5. Flott bilde =) Ja nå er høsten her – og for meg er det den vakreste årstiden av alle..jeg GLEDER med til tida som ligger foran oss =)

  6. Så fint da, tusen takk. Jeg elsker å bade 🙂 og det blir det mindre av når høsten banker på…..Men jeg liker den klare lufta og fargene og stillheten ??Helene:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg