Strendene i Danmark er enorme …

Hei på dere, nå slal jeg lese meg litt opp på deres blogger igjen,. Blir koselig, har savnet dere alle sammen ❤️ Så etterhvert nå får kommentert litt og lest igjen, hadde bare mobil i Danmark 🙂 Så ikke greit å lese blogger der. Hatt det helt supert på min ferie, deilig å komme bort litt og slappe av og se litt nye steder og nye inntrykk og bare være turist 🙂 

 

12 kommentarer
  1. Så flotte bilder! og ja..strendene er topp i Danmark..bare synd det alltid blåser!! håper du har hatt en flott ferie!

  2. Hehe, ja, skriver litt mer etterhvert. De var virkelig enorme …Koselig plass å være på. Ringkøbing heter byen jeg overnattet. annebe:

  3. Det var lite vind, men skyer og regn hører med i Danmark. De har aldri slike dager som oss, opp mot 30 grader. Sommerdager i Danmark er fine og tempen ligger da på ca. 20. Strendene er en egen historie, digre ja. dvergpinschere i mitt hjerte:

  4. Hei!
   Det er godt å komme bort litt 🙂
   Flott i Danmark.
   Jeg og en kusine var der for mange år siden – i København. Var på TIVOLI – og tok toget utover til noen strender. hehehe den ene stranden vi kom til var NUDISTSTRAND….. vi er ikke nuister så vi ruslet videre heheheheh 🙂

  5. Ja, virkelig deilig å se andre steder og komme litt bort fra tralten hjemme. Har vært i København, men ikke på de strendene,,,,hehe…men moro å hive seg rundt og farte av sted. Det er flott i Danmark og hyggelige folk. Etdiktomdagen:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg