Vi trenger alle litt energi og sukkertøy :-)

Da er vi inne i siste uke, før skoleferien..

Det merkes på kjøremønsteret, for nå er det hektisk der ute. Jeg sluttet 1200 i dag på jobb, og var innom garnbutikken etter jobben….. For det var gøy å strikke kluter, så da strikker jeg noen til…..kjekt å ha noen sommergaver liggende.

Det bøtter ned og blåser veldig, så da setter jeg på kaffen og tar en runde med strikkepinnene.

Ønsker dere en fin mandag og uke 🙂 

8 kommentarer
  1. Så fine farger på det garnet :)) Jeg strikker ikke lenger pga nakken , som jeg har nevnt før.. men en kaffe og et blad f.eks kan jeg kose meg med .. Fin ny uke du også <3

  2. Tusen takk, ja, du bør passe på nakken din, jeg å må strikke forsiktik, fort gjort å få vondt både her og der. Jeg koser meg også med blader, bra å ha litt å ble i og få noen impulser….Fin dag til deg :-)annebe:

  3. Har ikke brukt det så mye jeg heller, for det er litt tykt. Jeg har strikket veldig mange kjøkkenkluter, og da liker jeg litt tynne. Så har brukt mye forskjellig tynt bomullsgarn. Dette ble liggende. Men til grytekluter var det meget bra. 35 masker på pinne 4 og bare rett. 2 omganger av hver farge. Til det er 17 riller av hver farge. Ja, her har det regnet mye. fruensvilje:

  4. Kos deg med strikking, her tordner og lyner det..ja akkurat nå er det sol..men er mørkt rundt oss..og vi hadde en utblåsning med torden og lyn for litt siden.. ikke rart hode mitt er i ulage!!Ha en god kveld!

  5. Deilig med litt enkelt strikk og 🙂 Kos deg med klutstrikking! Her har eg nett sydd knapper på ei kjappstrikkadrakt og starta på ein selekjole. Også skulle jo Mariusgenseren blitt ferdig og.. uff, priorieringer altså..:)
   Eg har forresten ein spørsmålsrunde på bloggen min! Er det nåke du lurer på i fra året mitt i USA, så må du bare spør 🙂 Det hadde eg satt stor pris på 🙂

  6. dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk, mye vær her også. Sol og regn og sol og vind….ut og inn ut og inn….hele kvelden, nå satt jeg meg ned litt…inne.

  7. Ida: Tusen takk, nok å pusle med. Viktig å gjøre noe som gir litt energi. Skal titte på bloggen din, ha en fin kveld, og kos deg med Marius. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg