trenger du en hyggevin til helgen?

 

Da kan jeg anbefale denne rødvinen fra Arne & Carlos. 

 

Vinmonopolet sier her om smaken: Fruktig, myk og ørlite røde bær, plommer, litt mørke bær, urt og lakris.

Det er jeg ganske så enig i, jeg synes det smaker godt med bær og spesielt moreller og hint av lakris. Lukter litt røde bær, litt paprika, mynte og krydder i følge polet. God fruktig lukt altså!

 

Enkel vin og derfor er den god til hyggevin. Den krever ikke så mye og når man svelger så har man ikke den smaken i munnen lenge slik som dyrere viner. Denne var jo utrolig billig da, til en pris av 121,90. Det er et kupp!

 

Garvestoff er godt under middels slik at den drar ikke ned i halsen når du svelger og hodepinen holder seg også borte neste dag! Varenummer 2868901 hvis du har lyst til å søke den opp selv i polets hjemmeside. Jeg hadde ikke denne til mat bare et glass på kvelden her, helt nydelig hyggevin. Australsk og råstoff er Cabernet Sauvignon 50 % og Shiraz 50 %. Druetypen Cabernet Sauvignon er en av mine favoritter forresten. Liker smaken og at vinen er fyldig på smak – god aroma. 

 

Vinmonopolet anbefaler også denne til mat, kjøtt og kylling. Men jeg likte den veldig godt til å sitte med et glass her i går kveld. Og den gjorde ikke søvnen min redusert. Det har alt å si for meg. Jeg kan reagere litt på det, særlig hvite viner. Ligger man våken halve natta etter et glass er jo poenget borte mener jeg…

 

 

 

 

 

 

Løp og kjøp – dette er et kupp! Koster jo ikke mer enn et par brød!

 

16 kommentarer

Siste innlegg