Stjelte lys (flamme) på kirkegården

Hei,

I går skulle jeg på kirkegården og tenne lys hos pappa. Jeg hadde kjøpt den største gravlykta av alle. Pluss en pakke med noen små til å ha i lykter. Hadde med 2 tennere….var skikkelig forberedt tenkte jeg…..

Med en hel bærepose full av stæsj trasket jeg avgårde fra bilen. Så begynte problemet. Fikk ikke fyr…,..Først døde den ene tenneren og så den andre. Jeg ble desperat…Tittet rundt meg…Flamme hos naboen…yes….lirket av topplokket på lykta. Og dyttet min lykt oppi…Gikk dårlig for å si det sånn. Panikken vokste..prøvde igjen med en kvist….måtte få fyr, neida klin umulig….imens glana jeg rundt meg, ikke et levende menneske å se 🙂 heldigvis…

Tenkte at jeg får dra med hele lykta tilbake til bilen, kanskje tenneren virker inne….tror du? Nei, ikke en gnist..

Rota rundt i bilen og fant en morken fyrstikkeske med brukne fystikker, etter mange forsøk begynte å esken å bli tom. Men plutselig gnistra det til…fikk lirka fyrstikka oppi gravlykta og fyr ble det….Bar lykta som en baby tilbake til gravstedet og smilte Mr. Bean smilet….der fikk jeg rotta på dere…mangla bare litt popcorn i nesa så hadde ingen sett forskjell. Og tro meg, fikk jaggu fyr på et lys til som jeg satt i lykta….:) Tok langt over en time. Frossen var jeg, men en fornøyd sjel..

Bilder fikk jeg ikke tatt, men her fra forrige gang 🙂 neste gang blir det en sekk full av lightere, tennere, fyrstikker,….

#lys #gravlykt #fyr #kirkegård

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg