Olje og gressløk = gressløk i olje

 

Gressløk er deilig å ha i hus!

 

Det er lurt å benytte seg av det man har og ikke bare la det forfalle…Jeg pleier også å klippe det opp og legge på glass og putte i fryseren. 

 

Men dette tipset her: BLOGGTIPS synes jeg var bedre..Stikk inn på bloggen til Fruens Vilje så ser du hvordan det gikk..

 

Jeg lagde dette i går og angrer ikke altså! Så godt det var! 😀

 

 

Tenker at jeg slapper av litt på solsenga jeg nå! Man skal nyte sommeren vet dere! 

 

 

 

 

 

12 kommentarer
    1. I dag har jeg slappet av i hengekøya mellom slaga. Sol og fint, men litt kald vind her hos oss. Jeg fikk det tipset av Connie jeg også, men nå må jeg først kjøpe ny gressløkplante 😉
      Nyt kvelden på solsenga! Klem <3

      1. Dette ble veldig godt altså, mye god smak.Så virkelig et tips som var enkelt og godt. Slike oljer er også meget dyre å kjøpe. Men man glemmer og tenker ikke over hva man handler bestandig. Klem herfra.

      1. Veldig kjekt tips, for det er lurt å klippe ned gressløken før den kommer i blomst. Da blir den ikke så god til forskjellige retter synes jeg 🙂

    2. Her er det plenty med gressløk, men vi spiser det ikke. Jeg bruker olivenolje i ei lita flaske, og har oppi hvitløk fedd. Godt det også. Tåler det bedre for magen sin del. Barnebarnet på snart 13 pleier å plukke gressløk når hun er her. Husker jeg var glad i eggerøre med gressløk i, himmelsk godt. Dessverre gikk magen bananas. Nyt sola. Her er det 12 grader. Brr.. Klemsiklem🥰

      1. Eggerøre med gressløk lager jeg ofte, og stekt egg med gressløk – det er også godt.
        Men tåler man ikke, så er det lurt å finne andre ting som gir smak til maten.
        Her er det varmt, sånn passe varmt – ikke sånn at man smelter bort.
        Håper det kommer litt varme til dere også..Klem..

    3. Det var smart med gressløk i olje, – må prøves! 😀 Gressløk har kraftig duft, så synes det lukter i fryseren uansett hvor godt jeg pakker det inn, så blir brukt fersk her. Når det blandes med olje, blir det nok bedre mht. lukt.

      1. Jeg synes dette var godt og man fyller på glass, så det er tett. Veldig god holdbarhet.
        Ingen lukt, men mye god smak. Jeg hadde litt over ris og en annen dag fiskepudding.
        Ble godt synes jeg. Og man følte seg litt flink også, hjemmelagd “gressløk i olje” i kjøleskapet.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg