Gressløk er deilig å ha i hus!
Det er lurt å benytte seg av det man har og ikke bare la det forfalle…Jeg pleier også å klippe det opp og legge på glass og putte i fryseren.
Men dette tipset her: BLOGGTIPS synes jeg var bedre..Stikk inn på bloggen til Fruens Vilje så ser du hvordan det gikk..
Jeg lagde dette i går og angrer ikke altså! Så godt det var!
Tenker at jeg slapper av litt på solsenga jeg nå! Man skal nyte sommeren vet dere!
12 kommentarer
I dag har jeg slappet av i hengekøya mellom slaga. Sol og fint, men litt kald vind her hos oss. Jeg fikk det tipset av Connie jeg også, men nå må jeg først kjøpe ny gressløkplante
Nyt kvelden på solsenga! Klem <3
Dette ble veldig godt altså, mye god smak.Så virkelig et tips som var enkelt og godt. Slike oljer er også meget dyre å kjøpe. Men man glemmer og tenker ikke over hva man handler bestandig. Klem herfra.
Jeg så ette tipset, og vi som har så mye gressløk på hytta. Greit med nyttige tips til hva man kan bruke gressløken til
Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Veldig kjekt tips, for det er lurt å klippe ned gressløken før den kommer i blomst. Da blir den ikke så god til forskjellige retter synes jeg
Gressløken vår på hytta har allerede blomst på seg. Den har jo spredd seg på flere steder på hytta.
Da får du lage noe godt av blomstene også. De kan spises.
Du får google og se om du finne noen kuler retter.
Det ser ut til å være et godt tips – må bare robbe pappa for noe gressløk da!
nyt sommeren, vennen – viktig, viktig! Klem <3
Takk, enkelt og deilig…og kjekt å ha i kjøleskapet som dressing eller tilbehør.
Klem..
Her er det plenty med gressløk, men vi spiser det ikke. Jeg bruker olivenolje i ei lita flaske, og har oppi hvitløk fedd. Godt det også. Tåler det bedre for magen sin del. Barnebarnet på snart 13 pleier å plukke gressløk når hun er her. Husker jeg var glad i eggerøre med gressløk i, himmelsk godt. Dessverre gikk magen bananas. Nyt sola. Her er det 12 grader. Brr.. Klemsiklem
Eggerøre med gressløk lager jeg ofte, og stekt egg med gressløk – det er også godt.
Men tåler man ikke, så er det lurt å finne andre ting som gir smak til maten.
Her er det varmt, sånn passe varmt – ikke sånn at man smelter bort.
Håper det kommer litt varme til dere også..Klem..
Det var smart med gressløk i olje, – må prøves!
Gressløk har kraftig duft, så synes det lukter i fryseren uansett hvor godt jeg pakker det inn, så blir brukt fersk her. Når det blandes med olje, blir det nok bedre mht. lukt.
Jeg synes dette var godt og man fyller på glass, så det er tett. Veldig god holdbarhet.
Ingen lukt, men mye god smak. Jeg hadde litt over ris og en annen dag fiskepudding.
Ble godt synes jeg. Og man følte seg litt flink også, hjemmelagd “gressløk i olje” i kjøleskapet.