Mandags innlegg med søndagens tur

 

God ettermiddag…Det ble to turer i går. Først en her hjemme 🙂 for å få litt luft før jeg kjørte til mamma. Etter mamma-besøket så stoppet jeg på Østsiden og gikk tur til vannet. Det var surt og kaldt. Men stedet hadde idyll det. Helt klart. Kyststien går forbi der også. Så skal ta meg en tur en annen dag dit. Været var skikkelig råkaldt og det har regnet og regnet. Så det var så bløtt så bløtt. Så gikk turen min og skritt for dagen. Alltid deilig å være ute. Så ikke så mange, var en og annen jogger 🙂 

 

 

Litt å lese på er aldri dumt!

 

 

Tidligere var dette en kjent badeplass for folk som bodde på Østsida, nå er det ikke på samme måten lenger. Folk har bil og finner andre litt bedre steder å bade. Mye industri har også kommet til.

 

 

 

 

Jaja, det ble noen bilder. Været var ikke det beste som jeg sa, men tur er tur! Og en annen dårlig bevart hemmelighet er at dette stedet er et sjekkested for homser og andre blir jaget bort…Jeg så en og annen bil på veien..Men hva som var hensikten vet jeg ikke! Men sjekking fristet vel ikke kanskje…kaldt var det virkelig…:)

 

Solliv

12 kommentarer

Siste innlegg