konklusjon på et engasjerende innlegg

 

Søndagen….Jeg hoppet med sjumilsstøvler opp på plass 35 her på blogg. Dette er en trist sak, men jeg måtte reagere. Du må aldri aldri kjøpe høreapparat på postordre…! Hele saken er jo humbug fra ende til annen. Jeg ble så provosert at jeg måtte lage et innlegg på dette. Du finner saken her: Jeg satt nesten kaffen i halsen 

 

 

Det ble et stort engasjement når denne Starmaster skal hjelpe oss som hører dårlig til å høre fuglene igjen..Det er vel ikke slik det fungerer. At en privat aktør skal tjene penger på tabu og gamle fordommer. At høreapparat skal være flaut å bruke, og at vi ikke fortelle verden at vi bruker høreapparat. Men Starmaster skal lissom se ut som et headsett og da kan INGEN gjette at vi bruker høreapparat (HA). Dette er jo kvakksalveri og gamle fordommer fra oldtiden som kommer frem i lyset. Det er vel ikke noe mer flaut å bruke HA enn briller på nesen..Og her skal man altså “lure” eldre mennesker til å kjøpe denne dritten til noen hundrelapper som mange kan få gratis via fastlegen og videre til utredning på et sykehus og få dekket HA gjennom NAV. Dette blir nøye fulgt opp slik at HA blir tilpasset hver enkelt pasient. 

 

 

Det er med stor undring at bladet Pensjonisten kan bruke en helside på denne aktøren som selger “keiserens nye klær” – jeg gremmes langt inne i hjerteroten…Trodde bladet var seriøst, men jeg kommer til å si opp det bladet. For dette er ikke seriøst av et såpass stort magasin som går ut til mange eldre mennesker, å lokke med dritt fra ende til annen..Dette er jo humbug. Jeg sier igjen – hører du dårlig eller begynner å merke det – så bestill time hos fastlegen så fort som mulig. Slik at du blir utredet og kan komme i gang med bruk av HA. Hva er flaut med det egentlig? Det er mer flaut å sitte der blant andre mennesker med hæ hæ…hva sa du…!

 

 

Som sagt det skapte engasjement og slike aktører må HLF rydde opp i. Det har nå blitt sendt mailer til Forbrukertilsynet, bladet Pensjonisten og Villanytt som som selger denne dritten! Tror også HLF blir varslet av flere! 

 

 

Dette må stoppes – har ingenting med et HA å gjøre..Dette er humbug og lureri <3 trist hvis mange mennesker har disse i skuffen sin eller allerede har sendt bestillingen. Stopp det….! Jeg håper og tror at vi som hørselshemmet når frem med denne saken. Vi er mange – vi er en stor gruppe. Sammen er vi sterke!

 

 

TAKK FOR OPPMERKSOMHETEN

8 kommentarer
  1. Godt at noen sier ifra. Og viktig som du sier, at alt blir tilpasset den enkelte. Og så er det enda viktigere å faktisk bruke det hjelpesystemet vi faktisk er så heldige å ha her i Norge 🙂 Det er vel ikke så mange av oss som svømmer i penger sånn i bunn og grunn.
   ♥ Artig med høy listeplassering også 🙂 Vel fortjent ♥ Klem

   1. Tusen takk, vi må da ikke bruke slike useriøse produkter. Ikke bra, og vi har da et flott helsevesen her i Norge som hjelper oss…:) kle mot fin dag…
    Bra det 🙂 Takk…

   1. Tusen takk snille deg….her måtte jeg bare fare fort frem og stanse dette forhåpentligvis..Dette er ille og galematias…:) klem…Håper vi som gruppe får stoppet dette!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg