Jordbær fra Nederland som strandmat på Kråkerøy

 

Ikke alltid man kan få det kortreist..Men jordbærplantene mine er i blomst nå…Så kanskje det blir noen bær fra hagen til Solliv etter hvert ! Uansett så var det supert…Billig, og jeg kjøpte to kurver på butikken i dag! Sommer, sol og jordbær og smekkfull camping. Aldri har jeg sett så mye bobiler og campingvogner..Men det er Fredrikstad Cup denne helgen…Så utrolig at det kan klaffe slik at våre gjester opplever byen vår i sommersol! Det gjør meg GLAD! Fredrikstad er bra om sommeren…og når det er SOL!

 

 

Det var 4 rekker utenpå hverandre…Gøy med liv og røre! Kan tenke meg det er mye folk i byen i kveld, men jeg holder meg hjemme…Orker ikke farte ut enda en gang i dag! 

 

Is selger når det varmt og godt! I fjor kjøpte jeg faktisk ikke en eneste is her nede på campingen..Det var ikke vær for å spise is – hverken i juli eller august! Nå er det mai og is må man ha! Slike bilder gjør noe med sjelen min, at folk koser seg med bad og mat og hele familier og unger og ungdom…Det å bade er vel den største ungdomskilden jeg vet om! I det jeg jeg legger meg på svøm så raser lissom årene vekk fra meg! Ung i kroppen og ung til sinns og man føler livsglede! 🩷 Ikke bare hos meg, men jeg ser på menneskene  rundt meg! De har et annet uttrykk i ansiktet, øynene stråler og smilet sitter løst! 

 

Fantastisk tenker jeg!

 

6 kommentarer
  1. Is er godt og det hører med i disse dager. Ble en rolig 17 mai med en kjapp tur til byen mest for en is og pitabrød. Ser frem til mandag da alt er normalt her. Da kan jeg rydde opp og slappe av i skogen i hengekøya. Bra at man har en strand man kan besøke og det er sikkert mange som gjør det. Det ble varmt her og ny rekord for Drammen sin del. Fine bilder du legger ut fra 17 mai der du bor. Ha en fin kveld.

   1. Bra du hadde en fin dag på 17. mai! Koselig å være i byen og se på livet og spise is..
    Bra du gjorde det!
    Nå er det pinse, og vi får hygge oss med det..Deilig med fri og masse sol.
    Tusen takk – og ha en fin dag i sola!

  2. Is er godt i varmen, – har spist det både igår og idag! Jeg har kjøpt sånn 6-pk med Kroneis på butikken, – veldig rimelig nå. I likhet med jordbærene fra Nederland, og de er virkelig gode altså! Nydelige på brødskiva med sukker på 🍓😋.

   1. Må kose seg når det er sommer og sol og masse frisk luft og bade i små og store vann og hav og sjø…
    Det er såååå sommer det! Ha en flott dag! 🩷

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg