jeg kjøpte en liten bok om indre ro

 

God kveld! Her om dagen var jeg på et senter for å spise middag. Så tok jeg jeg noen runder også da. Tittet innom bokhandelen. Har egentlig kjøpestopp på bøker. For det er mange uleste bøker her hos meg nå. Må lese dem jeg har før jeg kjøper og kjøper. Men denne lille boka kosta ikke så mye. Var på salg som alt annet. Den handler om enkle begrep for å finne energi og ro i livet. Er utrolig fin å lese.

Leser et kapittel og drøyer og gjør øvelsene. Det er jo ofte snakk om her og og nå. Leve livet her og nå! Være tilstede i øyeblikket. Ja, det handler jo akkurat å bruke sansene sine. Se, legg merke til detaljer. Se farger. Rett og slett: Se, kjenn, lytt, opplev.

Og sikkert lukt. Men det er jo viktig å bruke nesa si. Den er der foran i ansiktet og er til å lukte med. Stod ikke noe med nese og lukt. Men det mener jeg hører med. Lukte skogen. Alle som går i skogen vet at skogen lukter forskjellige i de forskjellige årstidene! Så ta i bruk sansene dine og bruk dem mer bevisst for å leve her og nå i dette øyeblikket.

<3

 

En vakker solnedgang er et øyeblikk som gir stor ro <3 Du bruker synet ditt til å se farger på himmelen og skyer og speiling i vann..Bildet er tatt i går. Ved sjøen. Det å gå til sjøen – gir meg ro. Se steiner. Kjenne/føle på steiner. Se fargespillet og fasonger. Utrolig fint….

 

Klem Solliv

8 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg