Husk dette – dere som kjører som griser og alle oss andre

 

Det skulle vært unødvendig å sette opp slike skilt på et felt. Men det er det dessverre ikke. Folk kjører fort. Jeg står mange. ganger i kjøkkenvinduet her og ser ut. Det er de samme hver gang! Skal også sjekke telefon 3-4 ganger før man er ute på hovedveien. Her i gata er det både katter, hunder og mange barn!  Vi har ikke så dårlig tid, og har du dårlig tid, så kom heller litt senere på møtet og jobben!

 

Og jeg som hører dårlig, hører faktisk ikke de elektriske bilene! Så mye å tenke over! Og jeg synes det er lov å gå midt i gata her på feltet. Det er bilene som må vise hensyn og ikke vi som jobber her med hagen/går tur/skravler med naboen eller leker! Det føles ikke normalt tenke at man bør passe seg rett utenfor huset sitt. Dette er et lite felt og ingen motorvei! 

 

 

Senk farten mot helg…

12 kommentarer
  1. Ja de el-bilene som bare sniker seg stille innpå… og alle som “bare” skal rekke det ene og det andre og alltid er ute i dårlig tid… og hodet ned i mobilene… er det rart man blir redd både fotgjenger og bilfører selv…

   1. Det er virkelig skremmende. Jeg ser mange som kjører forbi her som er opptatt av mobilen. Her i gata er det små barn som lærer å sykle. Masse dyr i alle varianter.

  2. Det er viktig å huske på. Husker vi lærte en viktig regel på kjøreskolen. Det var hvis det kom en ball trillende ut i gaten skulle vi stoppe med en gang. Da kom det 100% sikkert et barn løpende etter. Jeg kjører selv sakte i slike strøk.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  3. Veldig enig med deg altså.
   Her på feltet er det 30, og mange raser forbi kjøkkenvinduet.
   Det bor små barn i nabohuset, og besteforeldrene bor tvers over veien.
   Så det kan være fort gjort.
   Skjønner ikke at noen tørr og ta sjansen.

   1. Skal ikke være slik. Her sykler små barn i gata og de skal være trygge! Folk må tenke nå og alle de store bilene som leverer alt av pakker. Det er det mye av.

   1. Sånn er det! Men jeg ser det selv hver enste dag….! Og de svære budbilene er skumle! Men de er ikke de værste! Det er dem som selv bor her!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg