Et stykke Russland i Fredrikstad

 

Fredrikstad

 

Jeg kan skryte opp og ned av Fredrikstad jeg. Men alt er ikke bra her heller! Gang- og sykkelveien fra Gamlebyen/Vaterland og ned til Øra er et trist syn. Hver dag så er dette reiseveien til mange mennesker! Øra er et stort industriområde med mange arbeidplasser!

 

Men jeg føler at denne veien er glemt av Fredrikstad kommune! Hvorfor vet jeg ikke! Øra er satt på kartet og det er mye industri i området! Viktig industri, og det genererer utrolig mange arbeidsplasser! For å komme på jobb så er det bil, buss, sykkel og gå! Slik veien har blitt så er det nok mange som verken går eller sykler på grunn av det er ingen grei vei – verken å gå eller sykle. Veien bærer preg av sprekker, leire, groper og ugress. 

 

 

Som dere ser så man sykle og gå et ganske godt stykke ut i veibanen! Her er det mye tungtrafikk – så frister ikke helt det heller. Man vil jo leve litt til! 

 

 

Her går jeg frem og tilbake for å komme på jobb! Er dette en ok vei? Standard er langt under middels. Det er hån mot oss som sykler og går for å komme på jobb! Fortjener vi ikke noe bedre! Her kan man ikke gå, men må rett gå midt i hovedveien. Sykle kan man glemme. Veien er full av sprekker man kan sette fast tynne dekk! 

 

 

Her skal man gå av bussen! Veien er full av store trær og ugress! Veien blir borte i alt mylderet av dette ugresset som burde vært ryddet i! 

 

 

 

 

 

 

Skummelt med sykkel her! 

 

 

Jeg tenker og tror at Fredrikstad kommune har en jobb å gjøre. Vi blir anbefalt å sykle/gå og bruke ferjer her i Fredrikstad! Er det noen der ute i Fredrikstad som har lyst til å dele dette innlegget så vil jeg bli glad! Dette bør tas tak i så fort som mulig! Hva når vinter og glatte veier dukker opp! Mange av oss vil fremdeles gå tur/retur jobb. Det er sundt for kropp og sjel å bevege seg og la reiseveien være en del av dagens mosjon! 

 

Ta ansvar! Alle skal frem!

 

 

10 kommentarer
  1. Så ikke bra ut det der nei..og at det kan være farlig for di som ferdes der er jo ekstra leit ! Får håpe noen tar tak i det snart..

  2. Send bildene til lokalavisa sånn at de som har ansvar ser hvordan det ser ut og gjør noe med det. Men spørs om det fører fram. Vi har elendige fylkesveier som de bare lapper hist og her. Mange som har fått bilen ødelagt og måtte fikses. Vi har ikke en gang fortau, og det er syklister og gående i skjønn forening. Vi trodde at i sommer skulle vi få asfalt, men nei. Det andre er piggdekkavgift, og bomstasjoner neste år. De pengene går til å lage sykkelveier og gudene vet hva i byen. Vi i distriktene gjør de ikke noe for. Er enig med deg det ser ikke pent ut, verken her eller der. Klem

   1. Trist når enkelte veier kommer i en slik forfatning. Håpløst å sykle, elendig å gå og kjøre er nesten ikke greit det heller.
    Dette må jobbes videre med, håper at det blir en endring på denne veien. Men må kjøre på med bilder og ikke gi seg.
    Etterhvert kanskje man får med seg flere også! Ønsker deg en fin lørdag! Klem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg