Det er viktig med kontraster i livet

God mandag! 

 

Jeg tenker at kontraster er veldig viktig. Være i et liv med forskjellige behov og gjøremål. Gjør man det samme om og om igjen. Blir det kjedelig. Må variere litt. Gjøre andre oppgaver, bruke hodet, lære noe nytt! Det samme sporet….ruller og går – dag etter dag. Sånt blir livet kjedelig liv av.

 

 

(Fra Isegran, 26. april)

 

Bare gå den samme turen hver eneste dag året rundt. Da må det jo bli kjedelig å gå. Variere ved skog og sjø og by. Andre klokkeslett, i sol og regn. Alene og/eller med sammen med noen! Altså det må varieres, hvis ikke gidder du til slutt ikke gå noen tur!

 

 

(Fra Isegran, 26. april)

 

Det samme gjelder jo mennesker og alenetid. Det må varieres..Alene dag etter dag! Kjedelig. En haug med folk og aldri få alenetid, det kan også bli kjedelig. Man savner tid for seg selv. Snakke med andre – være sammen med andre – alenetid. Tror det kan være sundt. Ser jo det i disse tider hvor folk er mye alene på hjemmekontoret. Man savner kolleger og mennesker. Man blir trist, det er for lite kontraster. Alt går i en surr, jobb, helga fritid. Det er enklere å skille mellom jobb og fritid når man fysisk går ut døra på jobben kl. 16:00.

 

 

(Fra Isegran, 26. april)

 

Synes også det er slik med gjøremål her hjemmme. Jeg må i hvertfall variere med bøker og strikketøy, blader, hekling, hagearbeid, male, matlaging, rydde, etc……Jeg må også variere garntyper med ull og bomull! Jeg må ha noen baller i lufta altså. Og de må ikke være blå eller like store alle sammen!

 

 

(Fra Isegran 26. april)

 

Bare se TV time etter time etter time…..kjedelig. Bare se hva andre opplever. Greit å få andre impulser og variere litt med serier og filmer. Men for å kjenne at man lever så må man absolutt slå av den TV-en og gå seg en tur. Strikke litt. Lese et blad. Ringe noen venner. Blogge litt! 

 

 

(Fra Isegran, 26. april)

 

Sånn er det litt med blogging også! Må variere – må være kontraster! Det er kanskje derfor jeg akkurat deler opp så det blir tekst og bilder! Variasjon, kontraster…må ikke kimse av det altså. Det er noe alle mennesker bør tenke litt mere på! Går du i samme jakka dag etter dag…Vel mitt tips – i morgen varierer du og finner en annen! Vi blir jo rett og slett lei oss sjøl hvis vi glemmer å tenke annerledes. Gjøre noe annet. Ta på seg noe annet. Noen andre farger. Går tur til et nytt sted! Skjønner du hintet og hvor jeg vil??? Kunne skrevet flere tusen ord…Men jeg stopper nå! Les litt om søppel her – det bør ikke varieres. For det skal med hjem og sorteres riktig! bruker du havet til en søppeldunk?? 

 

Bli flinkere til å fylle livet ditt med kontraster…

 

 

20 kommentarer

Siste innlegg