Det ble stekt kyllingbryst til dagens middag

God kveld, tur har det blitt og middag har det også blitt. Må ha varm mat hver dag. Deilig. Så sitter her og slapper av litt. Deilig det også..Har jo sånn gryte. Le Creuset. Og den er virkelig kjekk å lage mat i. Her stekte jeg kyllingbryst i godt smør og lav varme. Putret med lokk en god stund. Imens skar jeg opp løk, gulrøtter, noe grønt (vårløk). Paprika, og gule tomater. Etterhvert la jeg kyllingen til side. Så freset jeg løk og resten av grønnsakene. Kyllingen tilbake. 4 gode spiseskjeer med yoghurt og en god skvett matfløte. Lot dette putre på svak varme, mens jeg kokte ris!  Dette gjorde jeg helt først da…Krydret kyllingen med diverse krydder, slik at det ble god smak og deilig duft, mens den stekte seg i godt smør! Ta det krydderet du har og liker! 🙂

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg