Historien bak mandagskaffekoppen ☕️ denne mandagen!

 

Nå skal jeg fortelle! Jeg sitter jo og tenker ut litt hva jeg skal gøre på mandager! Det er ikke bare å stå opp og dra! Noen planer ønsker jeg å ha, og andre ganger vil jeg bare ta en kaffe rundt her! Men i går altså denne Mandagskaffekoppen ☕️ Da hadde jeg en plan om å besøke Mosseporten senter og ta en kopp kaffe der! Og det gjorde jeg, det var på Jordbærpikene!

 

Jeg følge med på værmeldinga på søndag og ukens vær! Mandag meldte det mye regn i Fredrikstad! Så da passet det med en tur og kanskje titte i et senter! Jeg tok buss nede ved meg her, bussen går til Oslo og stopper flere steder på veien! Blant annet Mosseporten senter! Helt til Oslo orket jeg ikke dra i går! Skulle på jobb i dag og rett på måneds-oppgjøret! 

 

Tittet litt rundt på senteret, var ikke slik jeg trodde det var! Jeg synes det var kjedelige butikker og litt lite valg av butikker! Da jeg tok kaffekoppen klarnet det opp og det ble bedre vær! Så da orket ikke jeg være inne vet dere! Så tok og gikk fra sentret til Nesparken i Moss! Kjøpesenteret ligger sånn 4 kilometer fra sentrum! Jeg kunne ikke veien, jeg bare tittet på retningen og gikk! Det gikk bra, gikk over all forventning! Googlet litt underveis! 

 

 

Disse stolene forfølger meg! 

 

Så da gikk jeg rundt i det fine været i denne flotte parken ved Vansjø og hadde en fin dag i Nesparken! Jeg var der en del før, mange år siden! Flott badeplass! Etterhvert ville jeg gå til Moss, så da ble det noen skritt til da! Kanskje et par kilometer! Den veien jeg gikk i hvert fall!

 

Så dere kan tro jeg ble lykkelig, dagen ble jo en ren utedag i stedet for regnet jeg trodde det kom til å bli! Regnet i Fredrikstad. Men sol i Moss! Senteret ligger der, men nå har jeg vært der! Er ikke så glad i senter egentlig, men jeg trengte nye støvler! Men fikk shoppet i Moss sentrum så da ble jeg fornøyd! Svarte støvler/støvletter som går til bukser og skjørt utover nå! 

 

Etterhvert ble det tog hjem til Fredrikstad og 4 kilometer gange hjem til meg!

 

 

Så fine ord! 🌸

 

Kunst i Nesparken!

 

Nede ved fjorden i Moss

 

Og nedenfor var veien jeg fulgte fra Kjøpesenter til Moss sentrum! Var ikke dumt det egenlig for da visste jeg hele tiden hvo jeg var! 

 

 

Ved å være litt nysgjerrig – så ble dagen helt annerledes enn jeg trodde! 🩷

 

11 kommentarer
      1. Turen ble kjempefin! Både morsom og lærerik! Og Nesparken i Moss er fin! Så er du og en nabo ute og kjører en dag, så sving innom fra motorveien og gjennom Mosseporten! Og ta en titt, Vansjø er en vakker innsjø og parken var fin! Tror det skjer litt der på sommeren også! Var morsomt å titte rundt! Stile der i går da, men mange som gikk tur i finværet! 🩷

      1. Takk takk… Ble en fin tur ved Vansjø. Vakkert i går 🥰🥰 skritt teller ikke jeg.. Men det ble mange timer utendørs. Det er fint… Gode klemmer ❤️

    1. Har jeg forstått det rett at du har fri mandager da altså… Er ikke helt med jeg av og til, forstår jeg 😀 Da er jo mandag en dag du kunne hoppet av i Oslo, ved anledning 🙂 Det hadde vært hyggelig! God onsdag til deg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg