Knitteriet

 

Jeg kjøpte VG strikk på butikken her om dagen! Det er jo høst og man trenger å finne noen godbiter man kan strikke! Så jeg tenkte VG strikk! Bladet var fint det, oppskrifter og historier i en salig blanding! Likte bladet og det kommer vel ut et par ganger i året. Så det skal jeg fortsette å kjøpe! For det var ikke rent oppskrift-blad, men et magasin! 

 

Jeg ble litt betatt av en jakke som kalles Holme-cardigan! Den var søt, den hadde visst “alle” strikket i sommer! Ikke jeg…har ikke hørt om den en gang! Jeg henger ikke med lenger..

 

Og jeg leste på, det var oppskrift i bladet også! Men man må jo ha garn også! Så fant jeg et navn der man kunne bestille hele garnpakken!  Knitteriet,  altså en nettbutikk! Ikke en fysisk butikk!  KNITTERIET Link her!

 

Jeg gikk inn på siden og det var et hav av flotte oppskrifter og masse nydelig garn! Her var det ikke vanskelig å finne noe man liker! Jeg så kjente fjes! Merkelig…Og jeg så postadressen! Da lo jeg høyt for meg selv! Det er jo der jeg sykler forbi når jeg skal til jobben!  Altså den flotte “strikkebutikken”, som for meg har vært en godt bevart hemmelighet! Men som sagt, ikke synlig fra veien – det er jo ikke en fysisk butikk – men likevel!  Aldri hørt eller snakket med noen i Fredrikstad som har nevnt denne! 

 

Titt inn da vel – mye lekkert! Og her fikk man lyst til å ta fatt på pinnene! 

 

Knitteriet.no. – du finner linken i innlegget! Blå skrift!

 

P.S. Tror også det har kommet ut en genser med det samme mønsteret nå! Holme-genseren!

 

8 kommentarer
    1. Er det ikke slik da. En vet ikke hva som befinner seg i sitt eget nærområde.
      Flott jakke, og jeg vil tro at den går relativt raskt å strikke for de som er flinke med pinnene.

      1. Det er sant det du sier. Jeg ble helt paff når jeg så adressen. Jaja… Ved å kjøpe dette bladet lærte jeg noe nytt. Nydelig strikk og fin sommerjakke.

    2. Så mye fint! 🤩 Jeg har handlet endel garn på nettet, for som regel mye billigere enn i fysisk butikk. Artig at de holder til i Fredrikstad! 😀 Fin jakke og ser så myk og god ut!

      1. Veldig artig at dette er en Fredrikstad-bedrift! Sånt liker jeg! Hun som driver virker dyktig og kreativ. Så mange fine mønster hun/de har designet! Flinke! Moro å snoke litt rundt på nettet synes jeg! En riktig fin kveld til deg 🩷

    3. O la la – der var det mye lekkert! Meldte meg nettopp på nyhetsbrev derfra også……! Kanskje jeg skal strikke noe til meg selv snart… 🙂 Ser ut som et flott magasin også – nytt for meg! Liker <3 god klem

      1. Takk, ja her var der farger og masse herlig garn! Liker denne stilen! Så mye fint! Jeg også meldte meg på det nyhetsbrevet! Moro å se litt trender! VG strikk likte jeg, mye å lese! Et litt annerledes magasin! Moro…
        Spennende om det blir noe voksen-strikk! God klem min venn 🩷

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg