Deilig vær

 

Skal man rett og slett skrive om været i dag! Og det på en torsdag! I dag har det vært vakkert med sol og vindstille. Helt nydelig! Litt kaldt å sykle kl: 0730 på jobb, men hjemover så utrolig fint! Bare rett inn og rett ut, og så ut og gå etter jobb og sykkelturen! Synes ikke det gir nok trim for dagen, med tur/retur sykle til jobb! 

 

Den nye ferja har jo gjort veien til jobben kortere! Et par dager med regn denne uka, kjedelig når det regner både hunder og katter på en gang! Da er det tråkig vær å komme seg på jobb i! Men sånn er jo høsten! Fuktig, kaldere og fravær av sol!

 

Godt med kaffe, både på jobb og andre steder! Mandagskaffekoppen ☕️ Dagens vær på søndag, da var det sommer i lufta..Bare på 4 dager nå så har bladverket blitt gult! Det er høst!  Masse å finne på da også! Gå turer, foto, brenne bål, plukke sopp, strikke, male, lese, sy, blogge for dem driver med det! Lage seg en hyggelig tid! 🩷

 

Yes, gi jernet – gjør ting som gjør deg glad! 

 

 

 

 

 

12 kommentarer
    1. Deilig når sola er framme – og høsten er virkelig her altså! Mye regn er kjeeeeeedelig, men…..! Vi kommer vel ikke unna det der da! God klem <3

      1. Nydelig i dag, men dessverre mye inne! Men sånn er det jo å jobbe!
        Masse regn – det er høst! Men ikke så lett å unngå det! Men kjedelig til og fra jobb altså! Klemmer…

      1. God morgen…
        Deilig vær er vi glad i… Moro på teater da. I dag skal jeg til Halden 🥰 du får følge med… Og se hva som kommer ut av det!

    2. Godt å nyte mens været er bra. Var fint vær onsdagen, og i går regnet det litt. Men litt kjølig. Begynte rett og slett å tenke på jula og har gjort ferdig en julegave, og planlegger videre. Bli ferdig tidlig og slippe stresset. God helg, og klem herfra.

      1. Nydelig i går. Kaldt i dag.. Men det kan en ikke styre. Julegaver ja
        .. Du sier noe.
        Smart 🥰🥰 det blir jo mindre å mindre gaver her. Men lurt å tenke på for tida går fort.
        God klem inn i fredagen 🥰🥰

    3. Nydelige dager når sola skinner, men kaldt om natten når det er slikt klarvær. Godt du har fått kortere vei til jobben, og koselig med en ferjetur underveis. 😀👍

      1. God morgen! Ja deilig med sol, men nå har høsten kommet! Det er kaldt både morgen og kveld og ganske varmt på dagen! Det er deilig! Kjekt med kortere vei til jobb. Nå skal jeg snart begynne å gå igjen! Det tok 1,5 time å gå fra meg til jobben! Nå blir det i underkant en time hver vei! Det er bra! Litt langt med 3 timer hver dag som går bort i reise (les gåing) til og fra jobb!
        Kos deg med dagen 🩷

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg