Rognebær er mat!

 

Det er sikkert ikke bare meg som har sett rognebær i høst! Det bugner jo overalt egentlig! Flotte å se på og de lyser opp og gir fine motiver! 

 

Men det er også god mat til vinteren! Til trosten som ikke reiser sørover! Alle troster reiser ikke, noen blir igjen! Og mat må han ha!

 

Neste gang du er på tur så tar du med deg en pose en saks eller noe og klipper av noen kvister med bær! Putt hele posen i fryseren når du kommer hjem,  og da har du mat til vinteren! Når snøen daler ned, så er det bare til å hente en kvist eller to! Henge opp i tre og vår kjære svarttrost får servert de lekreste måltider! Og har du noe igjen så kan du jo lage rognebærgele også til jul! Hvis du ikke rakk det nå i høst! Man tar det man har……..

 

Bruke ressursene som ligger der foran oss! Vinn vinn! 💚

8 kommentarer
    1. Var nydelig bilde av øyenstikker du tok for noen dager siden, og flott tur du hadde i går. Vi har et tre i hagen og nesten ikke rognebær å se. Lurt med tips om å ta en kvist eller to å legge i frysa til fuglene.Montro hvor du tar mandagskaffekopp i dag. Her ligger nysnø i fjellene og det blir kaldere dager.Gruer meg til vinteren kommer for fullt. Ha en fin uke. Klemsiklem herfra.

      1. Tusen takk.. En flott tur i går. Været var nydelig og det var skikkelig stas på tur. Borte hele dagen.
        Vinter ja… Gruer meg. I fjor var det ille. Både med snø og kulde. Liker det ikke. Jeg er sommer og sol dame. Det er da jeg koser meg.
        Ikke sant.. Du får følge med. Nyt dagen.. God klem ❤️❤️

      1. Ja.. Alle får plass til litt rognebær i fryseren tenker jeg. Kjekt å henge opp når det er lite mat å finne ute. Svarttrosten er så fin og den hører jeg godt… Klemmer ❤️❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg