Mandagskaffekoppen ☕️

 

God kveld her fra mandagskaffekoppen ☕️ Forrige innlegg her: Mandagskaffekoppen ☕️ Det var forrige mandag..Og det kom noen reaksjoner på dette! Men jeg kjører på! 

 

Jobbet i hagen fra ca. 09:00 i dag, mer hekk som skulle klippes og det var jo meldt regn! Jobbet både med hekken hos meg og friområdet ved siden av huset! Ta litt av gangen. For det å klippe hekk er tungt arbeide! Man jobber med begge armene over hodet! Så her må man ikke brenne alt kruttet!, men jeg jobber som regel til det er tomt for strøm. Jeg har sånn hekk-maskin som jeg lader opp! Etterpå tok jeg en runde og pusset alle vinduene utvendig! Vel på slutten begynte det å regne. Men det gjorde ikke noe! 

 

Så var jeg klar for mandagskaffekoppen ☕️ Det ble på Butterfly her nede på sentrum av Kråkerøy! Godt å komme inn, det regnet og jeg syklet! Hadde det ikke regnet så hadde jeg tatt koppen i byen! Men sånn ble det i dag! Gikk en stor runde gjennom byen for å få skritt og innom butikken og så sykehjemmet og mamma! Midt i middagen, men det hadde jeg planlagt for å bistå litt! Smaker litt bedre når datter sitter der og pusher på med gaffel og skje! Og jeg hadde kjøpt med cola og det smakte! Fikk kaffe der også forresten!

 

Så da gikk denne dagen meget fort! Så nå får jeg bare slappe av litt resten av kvelden! Skal se Fjellhytta, det er morsomt altså! Samme som sommerhytta, men nå bygges det på fjellet! ☕️

 

18 kommentarer
    1. Så flink du er. Jeg ta det som kommer som en utfordring men det er da verre ting. Det skal bli en våt uke men slik er det. Nå har jeg spist kveldsmat. Tar vel en telefon snart og sjekker hva som skjer. Måtte ut og fylle bensin, under 20,- kr literen er det flere som vil ha. Må være våken. Ha en fin kveld.

      1. Takk…Håper du får slappet av litt i kveld da! Jeg sykler og går mye så har masse bensin på bilen.
        Men du kjører moped ikke sant? Greit det om dagen, slippe å styre med buss! Gode tanker for kvelden din!

    2. En skikkelig arbeidssom dag – og så en deilig kaffekopp som premie! Du bruker dagene til fulle – helt perfekt! Nå er det fjellhytta, så da koser vi oss! Klemmer <3

      1. Mye å gjøre meg hage og jeg har diverse hekk rundt hele huset. Altså fire forskjellige typer. Så går runden rundt! Og rekker jeg mer så tar jeg en runde til. Det gror altså! Hun var flink og spiste både middag og dessert. Det var bra synes jeg. Viktig å følge opp!

    3. Moped ja. Kjører ut oktober mnd før vinterhvile. Sov godt inatt men fra i dag blir det mye stress noen dager. Ha en fin dag.

    4. Som du stod på i går. Klippe hekk er tungt. Men det er en jobb som må gjøres. Du fikk gjort mye. Dro til byen i går, bare en kjapp tur. Handle og dra hjem. Kom inn på Spar og fikk nesten sjokk fordi det var fullt av folk. Mange tilbud derav mange inne i butikken. Steila her i forrige uke da tok de nesten 50 kroner kiloen for epler. Vanvittige matpriser. Klemsiklem

      1. Ble en god dag i går med litt av hvert…Dårlig med hvile, men sånn skjer innimellom.
        Men det må man jo ta seg tid til! Men har man have så er det 1000 ting å gjøre der ute! 💚
        Det synes jeg er gøy! Mat er dyrt…..en halv pose 500.-! Før så fikk man fire bæreposer fulle for 1000.-

    5. For en energi du har! 🙂 Mye gjort, og tur og kaffe i tillegg. Koselig dag. Tenkte på deg i dag, at vi snart må få til et treff. 😉 God tirsdagskveld. Ser på fjellhytta jeg også 🙂

      1. Takk.. Ja masse å gjøre med hus og hage.. Så da blir man ivrig og det gir meg energi.
        Ja.. Treffes må vi snart. Tenker på det hele tida. Melder i fra når jeg planlegger tur til Halden…. 😀😀😀 God klem..

          1. Ja, vi tar det som det kommer! Vært mye stress her om dagen på jobben i sommer!
            Men sånn er det å jobbe! Må være reise-vær som passer og da melder jeg fra..
            Passer det ikke så ikke noe problem. Da tar jeg bare en ny tur igjen også vettu!
            Klemmer sendes…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg