Fredagsro…

 

Så ble det kveld…eller natt! 

 

Finne roen…Jeg har sittet og slappet av og lest – det er koselig! Liker kveldene…Og liker mørket! Her om dagen da jeg var i Oslo, var jeg hjemme her rundt 2300.. Jeg gikk fra byen! Ca 1 time å gå fra jernbanen hjem til meg! Det var mørkt, det var så uvant! Plutselig mørke kvelder og de lyse lange kveldene er borte for denne sommeren! Rart….Men er også fint når man venner seg til det! Bruker noen bilder fra Åsgårdstrand i dette innlegget! Jeg var der på mandag…Var så fin dag! Varmt og godt! I dag blåste det i grunn bra her jeg bor..Syklet ned til sjøen, men fristet ikke bade! Tempen var fin, men sur vind ved sjøen! 

 

Det blåser hardt hos en kjent familie om dagen! Rart det også, at det skulle gå så langt! Jeg undres og tenker mye på dette! Det er en ting jeg sitter igjen med i hvert fall! Komme seg opp om morgenen og bli trøtt om kvelden! La døgnet være døgn…Stå opp når natten er over og legge seg når natta kommer!

 

Og folk må finne seg en jobb, aktivitet…Slik at man blir sliten! Da blir man trøtt når kvelden kommer! Ja….Tror det!

 

GOD NATT!

 

 

 

8 kommentarer
    1. Sovna før klokka var 1930 i går kveld. Trøtt var jeg da men søvn er viktig. Det blir en fin dag. Det er mye som lokker uansett hvem man er. Syns det blir mere og mere amrikanske tilstander her i landet. Avisene hopper på og lager sak om det, spriter det opp og tenker at konflikter er salg. Det er ikke greit her i livet man kan bli snust på uansett hvor man er. I dag skal jeg på tur – må ha luft. Blir mulig en skogstur i kveld eller i morgen.
      Det er deilig og gå litt. Ha en fin dag.

      1. God lørdag.. Håper du får fin tur i dag. Deilig å gå. Mye som skjer og dette måtte vel noen se komme. Synes det er rart at det går så langt. Når man har penger og rådgivere.. Tenk oss vanlige da. Vi har ingen hjelp. Synes det er en fryktelig sak for de berørte jentene og for Kongen vår. Ha en fin dag!

    2. Viktig med en god døgnrytme. Ang. det med Marius så handler det kanskje om at han ikke helt har innsett det selv, og de rundt ikke har gått hardt nok imot for å få han i behandling. Ellers synes jeg media går langt over streken og graver unødvendig mye i det. Det er mennesker dette også, selv om de er kjente.

      1. Døgnrytme tror jeg løser mye egentlig! Både for livet generelt og psyken!
        Ikke lett dette, men her synes jeg faktisk media bare gjør jobben sin!
        Tenker det er viktig at de er på! Vi kan ikke bare se de kongelige fra røde løpere og fest!
        Men hele livet! Og det som kommer frem er jo sjokkerende og grusomt! Men det er viktig
        å få det frem og ikke feie ting under teppet her! Konemishandling og rus, jeg synes meget synd på jentene som står frem
        – nå er de tre! Det er tøffe jenter dette! Det skal de ha!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg