Mandagskaffekoppen ☕️

 

God tirsdag med mandagskaffekoppen fra i går – forrige innlegg her: Mandagskaffekoppen ☕️ En nydelig flott dag i går og jeg ville på tur! Så dura av gårde kl: 0845 for å rekke tog til Moss som gikk 0940…Ferje fra Moss til Horten! Og så gikk jeg til sentrum i Horten for å ta min kaffekopp! Det ble hos Baker Nilsen i Horten og det var fint å sitte ute! Stille og rolig, det var jo ganske tidlig egentlig…Svart kaffe og skolebrød! Hadde lyst på baguett, men hadde jo spist frokost hjemme her! Baker Nilsen har jeg besøkt en gang før på disse mandagskaffekoppene mine. Men da satt jeg inne! 

 

Så etter det så var det en liten runde i gågata i Horten og så ble det buss ned til Åsgårdstrand. Jeg har vært i kunstnerbyen to ganger før i sommer, 3. mai og 21. mai – badet begge gangene! Ble bad i går også, var en helt nydelig dag! Byen har vakker beliggenhet ved Oslofjorden. 

 

Det ble også mandagsmiddag – men det får bli i neste innlegg! 

 

Hele dagen gikk med i går da, kunne jo overnattet. Men følte ikke behov for det, men gikk rundt på Hotellet der og kikket rundt og tenker jeg skal feire bursdagen min der enn gang! 

 

☕️

 

12 kommentarer
      1. Solbriller må jeg ha i dette skarpe lyset. Bruker dem fra morgen til kveld!
        Så det er meg..! Tusen takk!

        Liker meg på hele stripa. Fra Holmestrand, Falkenberg, Horten, Åsgårdstrand…Så der ser jeg på markedet hver dag!
        Men er dyrt! Var på visning i Åsgårdstrand for noen år siden. Og jeg så det var flere hus til salgs der i går..
        Men hadde jeg hadde disse pengene så hadde jeg kjøpt på et blunk…! Men selger ikke huset mitt her på Kråkerøy og kjøper noe! Bo der ønsker jeg ikke, men et sted å dra til – ja du har skjønt helt riktig…Storkoser meg der!

      1. Tusen takk, ja det er koselig å være på tur! Og jeg er mye på tur, men ikke alt jeg jeg rekker å blogge om.
        For det tar tid å lage innlegg også, og jeg prøver å holde meg til 1 -2 innlegg om dagen! Synes det holder..Gidder ikke stresse leserne mine heller..De skal rekke og lese og kommentere og jeg skal rekke over å svare på alle som kommenterer hos meg..Synes det er viktigere enn å la være å svare. Og pøse på med flere innlegg, før jeg har svart på forrige..For det er ufint av en blogger.
        ..
        Det er sånn jeg tenker!

    1. Ja dere har mange muligheter med ditt utgangspunkt, det er helt sikkert. Og du er særdeles flink til å benytte deg av de. 🤗

      1. Hei på den karen!
        Koser meg med slike turer…Det er bade og se på livet. Drikke kaffe og være på tur som er så utrolig gøy!
        Det koster ikke allverden med tog eller buss, men masse hygge! Gir meg så mye pluss og energi tilbake..
        ..
        Ha en fin kveld! Ja, her er det mange muligheter, det er bare til å åpne døra og gå ut! Google litt på nettet og få små ideer 🌸 Glad i Østfold og Vestfold jeg..

    2. En tipptopp tur, det der! Aldri feil å gå på konditori da…. 🙂 Har jo vært noen turer i Horten og Åsgårdstrand, men det er mest bare noen timers rusling! 🙂 klem

      1. Topp tur altså…Konditori er så hyggelig! Horten har jeg blitt mer og mer glad i..Utrolig fin by og titte rundt i. Allsidig, mye å se på der. Så blir mange turer dit..Enkelt for meg å komme seg dit!
        Ha en fin kveld, klemmer…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg