Postkort ut av det blå!

 

God søndag! 

 

I forrige uke så ble jeg veldig overrasket! Det er ikke så ofte det detter inn overraskelser her hos meg! Posten kommer og går her om dagen! 2 dager den ene uka og 3 dager den andre! Jeg skulle på Idyllfestivalen denne ettermiddagen og hadde ferie! Så da har man jo god tid til å hente posten midt på dagen! Det er jo aldri noe spennende i den postkassa! På fredag kommer det en avis – Morgenbladet som jeg abonnerer på og ellers i måneden er det et par blader som jeg også vet om + reklame som detter inn en gang pr. uke! Ellers alt av regninger kommer rett inn i nettbanken! Og pakker bestiller jeg sjelden. Jeg bestiller kaffe, men det må hentes på post i butikk! 

 

Så med kaffekoppen i den ene hånda så stakk jeg den andre armen ned i postkassa, og det var en pappbit! Jeg undret…Løftet opp armen og så det var et kort! 1000 tanker i hodet! Hvem, sender kort til meg??? Skjer ikke…

 

Jeg visste jo at eldste sønn hadde vært i England for en stund tilbake! Jeg hadde fått en fugl i gave fra en butikk i England. Men jeg trodde han var på en fotballtur! Det var ingen bilder eller noe prat om den turen! Så da gadd jeg ikke spørre! 

 

 

Men det var eldste sønn og venninnen hans som hadde vært i Bath i England! Og de hadde tenkt på meg og kjøpt kort og skrevet kort og postet – rørende! 🩷

 

Et slikt fysisk kort fra en ferie, er det lenge siden jeg har opplevd! Det var veldig overraskende og veldig stas for ho mor! Det var nostalgisk og stor omtanke – for det var jo slik tidligere…Før alt av sosiale medier – at dro man på ferie……Så ville man sende en hilsen til slekt og venner og dele reiseopplevelsen på denne måten! Jeg sendte alltid kort til jobben også husker jeg! Vi hadde en korktavle hvor vi hengte opp ferieminner fra kollegaer! Kortet kom alltid frem etter at man kom fra ferien, men sånn var det bare….gjorde ingen verdens ting! 

 

Gøy, minner og nostalgi! Og kanskje er det noe vi bør tenke på neste gang man er på ferie! Sende et postkort! 🌠 Bath ser ut som et fantastisk sted! Og egentlig ikke vanskelig å reise dit! Fly til London går det mange ganger daglig! Undergrunnen til Paddington og tog fra Paddington til Bath – en times tid med tog og man er fremme! 

 

Litt om Bath her: WIKIPEDIA

 

18 kommentarer
    1. Åh, så koselig! Det vekker nostalgiske minner ja 🥰 Vi sendte kort når vi var i utlandet, også jeg hjem til foreldrene mine husker jeg. De kom, som du skriver, alltid fram etter vi hadde kommet hjem, men litt ekstra stas med poststemplet frimerke fra utlandet. Vi kjøpte også alltid kort som vi tok med hjem, – finere motiver enn en klarte å fotografere selv.

      1. Akkurat sånn var det, kjøpte kort for det var fine foto. Sendte også alltid til mamma og pappa..
        Man ringte jo ikke, hadde ikke mobiltelefon. Var tider dette. Nostalgi og gode minner!

    2. Nostalgi er dette når slikt skjer. Husker at da jeg var på inter-rail i 1987 sendte jeg massevis av kort hjem gjerne 4-5 kort i en stor konvolutt fra Irland. Masse minner derfra bl.a at det ble opplyst at det var en nordmann ombord på toget mellom Dublin og Galway. Men nok om det. Bath er sikkert en fin by, litt ukjent i Norge kanskje. Det vi forbinder med England er jo fotball og puber. Nå skal jeg ut en tur, aner ikke hvor jeg skal men det som skjer skjer. Ha en fin kveld.

      1. Moro med kort..Sende til familie og venner. Sendte til mamma og pappa og kortet tok si tid! Ringe gjorde man jo ikke, hadde ikke mobiltelefon. Men gikk fint å reise den gangen også.
        Bath er noe romersk..Masse romerske bad blant annet. Liker man bad og spa – så er det et topp førstevalg! Og som du ser på kortet, mye å titte på! Kommer jeg dit en gang så blir det flere blogginnlegg! For det er sted man tar bilder ser jeg. Ha en fin kveld! Har sett på England spille fotball!

    3. Å så gøy og koselig – der ga du meg en ide…..! Skal vaffal sende et par kort i ferien…..! Til lillegutt og til prinsessa… det er moro! God klem <3

      1. Jeg ble veldig overrasket, hadde ikke ventet dette i det hele tatt! Så der ble jeg satt ut…
        Ja, det må du gjøre – så koselig! Tenk lillegutt da – kort fra farmor! Klemmer…

    4. Koselig med kort! Jeg hadde skråtaket på jenterommet fult av postkort fra venner på ferie. Sendte også kort selv når jeg var på tur. Nå sender man snapp. Men det blir liksom ikke helt det samme.

      1. Stas med kort og hilsen fra familie og venner! Postkort kommer som sagt ikke ofte nå!
        Snapp har jeg ikke…

        Håper jeg får flere kort, for dette var noe håndfast og veldig fint!

    5. Så koselig å få et fysisk postkort i postkassen 🥰 Er det noe jeg savner så er det nettopp det, om sommeren og til jul. Savner også å ha brevvenner, hvor man spent gikk i postkassen for å se om det lå et brev eller to der. Ønsker deg en fortsatt fin mandag, klem 🤗

      1. Veldig koselig med kort, og det var utrolig overraskende å få dette kortet i postkassa slik. De hadde hold turen hemmelig, for det var mening å overraske meg med dette kortet! Gøy..Jeg ble glad!
        Brevvenner var hyggelig, jeg har skrevet med mange opp gjennom flere år. Hadde kontakt med en fra Korea lenge og vi skrev brev. Men plutselig så kom det ikke flere brev. Aner ikke hva som skjedde. Og hadde venner i Oslo som skrev masse brev! Hyggelig…savner den tiden…Klems…

    6. Koselig å få kort i postkassa når ungdommen er på ferie. Var mye kort å få tidligere, nå er det mer snap man får på telefonen. Er luta lei av Snapchat og all reklame. Det går dager før jeg sjekker Snapchat. Klemsiklem

      1. Koselig med postkort fra ferie i Norge og i utlandet. Savner den tiden. Det var en hyggelig ting å gjøre! Sendte alltid til mamma og pappa også! Snapp har jeg aldri hatt, så det vet jeg lite om..Men sikkert reklame der som alle andre steder. Så man blir lei! Instagram er det mye mannfolk som skriver, trøtt av det! Blokkerer hele tida!
        Ha en nydelig vakker kveld, God klem herfra 💚

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg