Det var en nydelig dag her på øya :-)

Hei dere, søndag og kveld….

Må bare vise dere hvor flott det var her på øya i dag. Nydelig høstvær. Blå blå himmel og fin temperatur. Slike dager gir energi i en hverdag som min. Ikke at jeg jobber meg i hjel asså, men det hørselgrreiene vet dere. Det tapper en for energi. Jeg må finne energi andre steder enn hva som er normalt. Det er som regel alene og ved sjøen. Dere som hører godt får energi sammen med familie og venner. Sånn er det dessverre ikke for meg. Men jeg lever med det….Og koser meg masse alikevel  🙂

Sammen med noen få om gangen går greit da…

Men nok om det. Ble en flott tur. Etterpå dro jeg til byen og spiste meksikansk mat. Elsker det. Traff også en facebookvenninne der, så ble litt skravling. Koselig…Hører folk som er så negative til facebook, elsker facebook jeg…Føler at det er mine venner alle sammen. Alltid noen å treffe ute og prate med. Så jeg føler nok veldig samhold med mine venner der. De er for meg ekte venner. Sånn føler jeg det i hvertfall. ..blir ikke overfladisk for meg. Men jeg tar meg alltid tid til å slå av prat i det virkelige livet og…..

Satt og titta på Der som ingen skulle tru at nokon kunne bu….For et vakkert sted….Tenkte hele tida. Så kjekk mann, skulle hatt seg ei dame han på den flotte plassen i Finnskogen. Men han trives og hadde massse venner, selv uten facebook….hehe..

Ha en flott kveld da, mandag i morgen vet dere…:-)

24 kommentarer

Siste innlegg