Fra matmarkedet i Santa Pola

Hei, alle sammen. Jeg har vært en uke i Santa Pola i Spania. Reiste sammen med min niese og møtte min svigerinne i Santa Pola. Jeg har aldri vært der før. Men var en flott havneby. Min bror og svigerinne har kjøpt leilighet der. Så jeg ble bedt hjem til dem. Vi har hatt det fint, men ikke så varmt. Litt tidlig i Spania enda. Men varmen kom i går….typisk. Men vi har ikke kjedet oss. I går da vi skulle hjem dro vi på markedet i byen først. Matmarkedet er på plass hver lørdag. Kunne jo ikke handle så mye der da, men gøy å se. Utrolig fristende med all frukten og grønnsaker og bønner etc. Masse folk så skjønner at Spanjolene handler mat en gang i uka.

Kommer flere innlegg fra Santa Pola etterhvert, slik at dere også blir kjent med byen 🙂 

16 kommentarer
  1. Ser så herlig ut…og greit at det ikke er for varmt også…Vi var også i spania hos noen som hadde leilighet der litt utenom den varme perioden…syns det var deilig jeg..da fikk vi sett litt mer…Blir så late dager av varmen…Håper du har kost deg masse! Flotte bilder!

  2. Tusen takk, ja koselig å gå på markeder og titte. Litt skarp vind og dårlig med strandvær, men har sett mye da. Og blitt kjent i byen. Mye å se på. Deilig å komme bort litt hjemmefra innimellom…Toini:

  3. Tusen takk, koselig med tur og bra å komme bort litt. Markedet var veldig fristende. Kan lage mye god mat her ja. De spankske damene hadde med seg vogner og handlet. Flott å se på. fruensvilje.blogg .no:

  4. Så mye godt :-)) Det er herlig å gå på marked i Spania, og det er så mye godt å finne der 🙂 Håper sola og varmen har nådd deg her hjemme isteden. Veldig godt ute her om dagen 🙂 Nyt søndagen uansett :-))

  5. Tusen takk, utrolig flotte markeder i Spania. Mat og klær og sko og vesker, ja det meste. Varmt og fint her i dag. Deilig å komme hjem til våren. Jernbanefrua..:

  6. Ja, deilig å,se andre kulturer å finne fine små steder å ta en kaffe og en matbit. Deilig å komme bort, selv om det til tider var kaldt. Etdiktomdagen:

  7. Tusen takk, utrolig flott marked. Det var man skulle ønske man bodde der nede og kunne handle masse godt. Utrolig fristende og delikat. natheless:

  8. Ser herlig ut å være på det markedet ..så fargerikt og fristende 🙂 Dumt ikke varmen slo helt til..men bra du hadde det hyggelig uansett..og i dag er det jo så varmt i sola her hjemme:)) Kos deg med dagen videre <3

  9. Tusen takk, dumt for det var kaldt denne uka. Forrige uke var varmt og fint. Vi måtte sette på varmepumpa i leiligheten på kvelden. Men vi har kosa oss og opplevd mye fint og masse å se på. annebe:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg