Jeg lagde kraft av rekeskallet fra i går…

Det ble middag i dag også. I går hadde vi reker her hjemme. Jeg kokte rekeskallet i går kveld. Det lukta ganske ille her hjemme, hehe….men kraft skulle jeg ha.

I dag lagde jeg fiskesuppe med den deiligste krafta….du kaster vel ikke rekeskallet i søpla?

Hvis du gjør det, så google: koke rekeskall

Ha en fin kveld! 

16 kommentarer
  1. Jeg liker reker, men det hørtes ikke særlig ut hehehehehe
   Rekeskall er noe som går i søpla her !
   Jeg liker godt fiskesuppe jeg også 🙂

  2. Var veldig godt, vi har Hvaler reker. De er så gode og i går var det bare 99 pr kilo. Og da ble fiskesuppe i dag….kan kjøpe ferdige glass jeg også, men ferske reker er best. fruensvilje.blogg .no:

  3. Ser godt ut…men må ærlig innrømme at mine rekeskall går rett i søpla ja…hihihi..ikke så flink å lage kraft og bruke det…Flink du!

  4. Det så godt ut:) Reker er det lenge siden jeg har spist. Har aldri prøvd å koke kraft på rekeskall. Får gjøre det neste gang vi skal ha reker 🙂

  5. Takk, ja lurt å benytte se av dette. Har man god kraft så lager jo suppa seg selv. Litt grønnsaker, fiskebiter, og en skvett fløte. Ble god lørdagsmat dette. Toini:

  6. Ja ikke sant, kjøp dere en pose reker en kveld og ta vare på skallet. Rekker du ikke koke den kvelden. Så putt rekeskall i fryseren. Synd at dette går rett i søpla. Mye bedre enn kjøpekraft på terning eller noe. Anonym:

  7. Kan tenke meg det ble god suppe 🙂 Men her går skallet rett i søpla..dessverre 😉 Er ikke så glad i reker jeg, blir bare noen få på brødskiva. Mest for at jeg skal venne meg til det. Mannen min spiser toppa med reker 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg