Hageparty gikk som en drøm….

I går 24. juni..

Da hadde vi hageparty, jeg hadde bedt mange, men en del forfall. For 2 av brødrene mine var opptatt denne halgen, men jeg ville ikke avlyse for flere hadde sagt ja. Og vi skulle jo feire revisoren min sønn. 

Så da får jeg heller be til nytt lag, for det er gøy å be til fest og hygge. Solen skinte fra skyfri himmel og må si vi var heldige. Plan    B var å være inne….

Det var KOSELIG 🙂 

 

10 kommentarer
  1. Så flott! og det ser helt nydelig ut alt sammen..mat og vær og folk!! Herlig!! kos deg i dag også!

  2. Tusen takk, ja var en hyggelig dag i hagen. Det er jo koselig å be folk noen ganger. Og lage litt lett mat som alle liker. dvergpinschere i mitt hjerte:

  3. Så ut som et fantastisk party..masse folk og god mat..og heldig med været i tillegg =) Jeg elsket å gjøre sånn da guttungen var liten, og jeg hadde familie, hus & hjem..nå etter at jeg ble alene, er det ofte så vidt jeg gidder å slenge en pakke kjeks på bordet, hehe. Så jeg vet det ligge mye arbeid bak – men det er et arbeid som gir glede =) Du har vært skikkelig flink =))

  4. Tusen takk, ble masse mat og alle ble mette og kjøleskapet passer på restene, hehe, plassen er fin den, litt sånn alt mulig for å få den hjemmekoselig… 🙂 annebe:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg