Mitt mål med bloggen er ikke å få større pupper!

Målet mitt er å plassere hørselskade på dagsorden. Den dagen det å bruke høreapparat blir likestilt med å bruke briller! Den dagen håper jeg kommer. Langt igjen, men viktig å ikke gi opp.

Hører du dårlig? Kom deg til fastlegen og få en henvisning til sykehuset der du bor. Øre, nese og hals het det før i hvertfall. Slik at du kommer fort i gang med å venne deg til bruken og trene opp muskelen. Ja, du hører riktg. Øret er en muskel, jo mer du trener den jo mer aktiv er den. Du kan ikke få hørselen tilbake, men du kan lære deg å høre etter. Hvis du tenker! Dette hører jeg ikke og lar det stå til. Til slutt så er ikke ørene dine i bruk. Ta vare på resthørselen din.

La det bli helt naturlig å bruke høreapparat. Ikke vær redd for at det skal synes eller noe. Fortell det heller til andre mennesker. Jeg bruker høreapparat! Snakk til meg. Klart og tydelig og stå vendt mot meg. Ikke gå foran meg og prat, da forsvinner lyden vekk fra meg. Du vil vel også få frem budskapet ditt! Du som har normal hørsel og ikke vet hva jeg snakker om. 

#hørseltap

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg