En svale i hånden er bedre enn ti på taket

 

Ingen bilde av dette da…Men det handler jo om huset! Jeg skulle på stranda og pakket sekk..Døra var åpen, ikke denne men den som går ut på veranda. Det er jo varmt så greit å ha luft inne og døra åpen ut. Ikke noe rart med det..Jeg var på kjøkkenet. Klikk klikk sa det. Jeg lurte på hva det var. Kanskje en av de andre her som har stått opp tenkte jeg. Kanskje et klikk i en dør. Jeg gikk videre inn i huset. På badet..Og der på en stang på badet – satt det en svale! Jeg ble helt svett og tenkte hvordan skal jeg få den ut..Bare den ikke flyr bak ei bokhylle og ikke kommer opp igjen. Dura ut for å hente gummihansker. De var ute for jeg vasker jo huset! Inn igjen og svalen sitter fortsatt på stanga. Men plutselig flyr den og inn i stua og setter seg i vinduskarmen. Der fikk jeg tak i den og fikk løftet den ut! Ble helt svett altså! Igjen med døra og inn på badet og det hadde den jaggu lagt fra seg litt skitt også!

 

Det er andre gang i sommer. For ca 5 uker siden var det en kjøttmeis fløy rett over huet mitt der jeg står og hakker opp kylling og den smalt rett i vinduet. Jeg skrek til, og fikk opp vinduet og ut fløy den. Veldig mye styr altså…Ville jo ikke ha den kjøttmeisen oppi kyllinggryta! Hmm…Håper jeg har fått nok besøk for en stund! Opplevd dette for lenge siden også. Og da da kom fuglen bak en seksjon. Var moderne før, sånne svære bokhyller – til krims og krams og bøker. Da måtte hele reolen demonteres for å få ut fuglen!

 

Nok besøk av fugler i huset synes jeg…blir litt satt ut av sånt! Opplevd det?

12 kommentarer
      1. Ja, synes det skikkelig ekkelt…Ble litt stress for jeg tenkte jeg skal jo avgårde…Kunne jo ikke bare låse denne døra og gå! Med en svale inne og begge gutta som sov!

    1. hihi ,vi har fått fugl inn på soverommet ja :=) men nå har vi skyvedør på verandaen med flugenetting på og rullegardin på soverommet med flugenetting på ,da kan dør og vindu stå oppe hele tiden uten att noe flyr inn ,da krasjer dei bare inn i fuglenettingen :=) veldig praktisk

      1. Herlig – det var lurt. Så da slipper man det styret – pluss mygg og andre inntekter inne. Jeg har jo vindu åpent på soverommet. Må si jeg er litt redd for å fugl inn der også! Skjedd 2 ganger så får sats på at de holder seg borte fra mitt hus nå! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg