ut på jakt etter tjelden og hyttefolket

 

Her skal det jaktes altså. Klatra helt til topps i tårnet for å spionere! Men hvordan gikk det lissom…Hmm…Tja…Den som lever får se. 

 

 

Gjennom gjørme…full fart..

 

 

Kart for å finne veien…Men trenger nesten ikke det kartet jeg. For kan vel snart gå alle turløyper i blinde og baklengs. Men er jo flere enn meg der ute..! I hvertfall nå om dagen. 

 

 

Tomt

 

 

Helt tomt på parkeringsplassen. Bare hesten har vært på tur <3 nesten…

 

 

Ingen Tjeld heller. Litt tidlig kanskje. Får prøve en annen dag igjen. Men fikk lissom ikke fred inni meg før jeg har sjekket om Tjelden har kommet! For det er en fin fugl altså! 

 

 

En fin tur ble det – kald vind. Så nå er det fyr i ovnen altså..Deilig <3 Finne roen og titte innen blader kanskje..

14 kommentarer
    1. Koselig tur da! Nei, tjelden har heller ikke vi sette enda. Det er jo så iskald vind at den venter vel med ankomsten. Spent på hva du fikk se fra tårnet i treet? Klemsiklem:)

    2. Vakkert og nye bilder, såvidt som jeg kunne se. Men ikke så godt å huske alle steder du har delt med oss. 😀 Herlig uansett.. tusen takk <3 <Klem

    3. Det er ikke mange mennesker å se her i Oslo heller om dagen. Her opp på de Stormfulle høyder hvor jeg bor, pleier det å være et yrende liv hele dagen. Nå ser man knapt noen…. Tjelden kommer sikker, så lykke til med jakten 😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg