skal du overleve her på blogg – må du tenke kynisk

God morgen!

 

Denne plattformen er ikke laget for å være snill og dele masse bilder av natur og sjø og by. Her må det jobbes hardt og brutalt for å overleve. Vi små-bloggere kommer ingen vei ved å trives med å være fyllmasse. Skal vi klatre må vi finne på noe lurt. Vi har ingen tv-program vi kan støtte oss på. Så jeg tenker – hvordan skal vi bli synlige! På en annen måte. Kropp for oss 50 + er ikke aktuelt. Så det er sagt! Vise hud og pupper og sprett-romper er ikke aktuelt. Men må jo være folk rundt omkring som liker å lese om godt voksne bloggere også. Vi har mye annet vi kan framsnakke om. Så dere der ute som følger unge mennesker – hei litt på oss også. 

 

Og vi må danne en klubb! Men hvordan? Tenke tenke….

Fortsettelse følger! 

 

God morgen videre…Kynisk eller ikke!

25 kommentarer
    1. hehehe ja jeg tenker ikke på blogglister eller slikt…………. jeg legger ut det jeg trives med og håper at noen leser mine innlegg. har ikke noen målinger jeg kan se på heller – hvor mange som i det hele tatt leser min blogg……så sånn blir det med meg iallefall – legger ut mens jeg trives med det og hvis ikke – da slutter jeg rett og slett 😀

      Ha en fin dag, Solveig!

    2. Hehe, kampen for tilværelsen…
      Det er vel ikke så viktig å ligge på topp på listen egentlig. Det er ganske godt gjort å kravle seg innpå der rett som det er, og kanskje holde seg på den selv om det er i kjelleren. Det må jo være ufattelig mange blogger her inne?

    3. Morsom tanke..hehe.. Gøy at folk titter innom syns jeg..men for mange lesere og høyt på lista tror jeg ikke jeg hadde trivdes med..Da hadde det blitt en forpliktelse og fort blitt stress i stede for kos.. 😊 Men at det er mange bra voksne bloggere er helt klart … God helg 💗

    4. Du trenger verken svingen med pupper eller rompe, men et godt råd fra meg må være å ha et tema som er en rød tråd hvor du kan tillate deg litt sprell inni mellom. Alle har me NOE man brenner for, bruk det, skriv om det og hvis at du elsker det 🙂 Eg har blogget i 13,5 år og har alltid hatt strikking som den store røde tråden. Siden dag 1 har eg ligget å skvulpet der oppe på Topp20 og der trives eg. Ingen krever FOR mye og eg kan i grunnen styre det meste selv 🙂

      Syns også det er utrolig MANGE flotte og gode blogger som skrives av voksne damer og de får alt for lite kred. Gjør dere synlige slik at dere får et lite hopp og så la det flate ut litt, ga det mening?

      Ha en super fredag 🙂

      Klem Vibbedille 🙂

      1. Tusen takk for flott kommentar. Det er mange flotte bloggere her inne, med fine blogger som gir mening. Men blir lite lest. Trist. For verden dreier seg ikke om bare om å være perfekt – verden er så mye mer. Tema er viktig, har lett for å surre med altfor masse jeg. Så får kanskje tenke på hvorfor jeg startet å blogge igjen. Da hadde jeg et tema! Takk for tips. Nå ble jeg litt klokere og litt mer bevist. Og det ga absolutt mening for meg…Vibbedille – klem fra meg.

    5. Jeg leser stort sett bare blogger av godt voksne jeg. Pupper og lår er ikke interessant.
      Men jeg leser også blogger som handler om mine egne interesser. Som matoppskrifter og håndarbeid😊
      Jeg får masse inspirasjon av å lese blogger, egentlig alt for mye noen ganger…hehe. Jeg blir litt lett revet med og får griller i hodet.
      Ha en fin dag 😙

    6. Du skriver da bra, og gir meg i inspirasjon til å komme meg ut,men skjønner hva du mener. Jeg har ikke formelen, me et gjennomgående tema slik som vibbedille sier er nok ikke dumt.
      Min greie er jo at jeg liksom overfører toppbloggerlivet til kjerringlivet eller omvendt. By på seg selv.

    7. Nå er du skikkelig på høgget merker jeg 😀 I går var jeg på noenogfemti plass, men da vet jeg hvorfor. Det har i alle fall ikke noe med pupper og lår å gjøre. Jeg har jo prøvd med sprett rompa mi, men det gikk rett i dass, bokstavelig talt 😀 Men det hadde vært moro og vært såpass synlig at det ikke måtte tre,, fire innlegg til pr dag for å bli det. DET orker jeg ikke alltid

      1. Tusen takk, nå er jeg på hugget – helt klart. Enig, vi vil være synlig uten å legg frem 3 -4 innlegg hver dag! Gratulerer med flott plassering!

    8. Jeg har merket meg at de fleste av oss godt voksne bloggere har glidd en del ned på lista i det siste. Det er mange nye blogger, som plutselig ligger på toppen, som jeg aldri har hørt om før. Det overrasker meg, og gir meg en følelse av at det er noe som ikke helt stemmer en plass i systemet. Jeg innbiller meg at det er noe muffins, noen som får forprioritet helt fra scratch eller noe sånt. Det kan sikkert være mye rart i korridorene som vi aldri får innblikk i.
      Uansett så er det bare stress å holde seg på den lista, for da må jeg blogge minimum 3 innlegg pr dag, og så mye vettugt har jeg ikke å fortelle om fra min hjemme-med-ME tilværelse som regel. En periode lå jeg på noenogfemtiende plass, for da hadde jeg et innlegg som ble veldig populært.
      Leste hva Vibbedille skrev, at det kan være lurt med en rød tråd. Ja, er ikke din røde tråd at du går turer da, og viser frem glimt fra turene? Min røde tråd er vel dagliglivet mitt.
      Jeg må nok innrømme at jeg ikke leser så veldig mange blogger av dem som er 20-30 år gamle. Rett og slett fordi jeg er ikke der selv lenger, og jeg kommer aldri tilbake dit, samme hvor lang tid som går. Men mange andre leser dem, og det er klart at de da havner både på toppen og på TV og i avisene og diverse. Og helt ærlig, jeg misunner dem ikke. Det koster å være kjendis, det forplikter også. Jeg kan godt være litt nesten halvkjent. Det passer meg helt utmerket 🙂
      Jeg titter innom mange blogger i løpet av en dag, og de fleste er 40+ 🙂
      Jeg storkoser meg med bloggen din, der er det noe jeg kjenner meg igjen i. Og det er viktig for meg 🙂
      Jeg er spent på fortsettelsen her….stå på ♥
      Klem ♥

    9. Tusen takk for meget hyggelig kommentar. Det du skriver her er slik jeg tenker også…Noe ullent – noe som ikke stemmer helt..Hjelp underveis. Ting som ikke kommer frem i lyset. Alt kan kjøpes – bare man har penger…Det er NOE RART. Jeg skriver om mitt liv jeg også, men får endre bloggen sakte men sikkert til en mer skarpere penn. Blitt litt for mye koseblogg. Vibbedille ga meg en ide! Men den røde røde tråden! Så skal forme bloggen min i en retning nå! Ha en fin ettermiddag! Klem Fra Solveig 🙂

    10. Jeg LIKER snille blogger, og synes ikke man skal ha en skarp penn FOR å ha en skarp penn. Man bør være seg selv 🙂 Jeg har sett innom mange av bloggerne som ligger høyt oppe, mange har ikke lagt ut siden mai osv… skjønner ikke helt jeg heller.. Men jeg lå ALDRI så høyt før vi flyttet, som jeg gjør nå, for å si det sånn. Var aldri innom topp 100. Så på en måte er det bedre enn før. Jeg har aldri ligget høyere enn noen og 60 -ende plass.. Ja-ja..er det så nøye da :-D?

    11. Det er noe rart her, det er helt sikkert…noe som ulmer – noe som ikke henger på grep. Det er juks og kjøp her tror jeg..Jeg kommer til å ende litt fokus med bloggen…litt lei den kosebloggen min. Må endre tilbake der jeg startet. Jeg har bare gått nedover i det siste. Jeg har ligget på 70 plass mange ganger…Nå sliter jeg for en plass på lista. Er ikke normalt.

    12. Langt nedpå lista – ja, det er meg…… med mine naturbilder! Har aldri vært på lista heller…. jaja… får se hva du finner på da! Klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg