En by med sjel – kunstnerbyen 🖼️

 

Fra verandaen på Hotellet!

 

Jeg ble jo sittende å glane og se folk kommer og går på et hotell…Utrolig hva folk drar med seg for en overnatting eller to! Pakk lett er mitt motto…Jeg har bare en liten sekk jeg, med toalettsaker + noen få klær! Man trenger ikke dra med seg halve klesskapet! Men folk er forskjellig… Men er jo ikke så mye å pynte seg for nede på et strandhotell..Da jeg var der i går, var byen nesten tom for folk og mye var stengt! I hvert fall på en mandag..For meg er dette en sommerby, og i gatene er det ikke mye som skjer..Badetøy er et must! Men jeg tok meg tid til å titte i det senteret som ligger ovenfor byen…Der ligger det en utrolig flott garnbutikk – så da vet jeg det! 

 

 

 

Boka er med, ikke lest ut…Eldste sønn min har samme bok og han leste den ut i helgen! Så jeg får lese på! Han blogger ikke og det gjør jeg…Så det er vel der forskjellen ligger! 

 

 

Puben var stengt på en mandag! Jeg pleier å ta en øl der…Men det ble ikke i går! 

 

 

Cafeen er til salgs, hvis du har lyst på å prøve deg litt på cafedrift! 

 

 

Endelig funnet ut hva det lille hvite huset brukes til..Skrevet om det flere ganger! Men vet dere hva, det er der badedamene i Åsgårdstrand holder til! Så nå er det oppklart! 

 

 

Jeg har alltid som mål hver eneste sommer! Og det er å spise middag på Grand Hotel! I går ble det laks, sandefjordsmør, asparges, poteter og agurksalat! Trenger jeg å si det smakte nydelig? Og det ble en alkoholfri øl til, kunne tatt en vanlig øl da..Men var usikker om jeg skulle ta et kveldsbad! Alkohol og bad passer ikke i hop! 

 

14 kommentarer
    1. Åsgårdstrand. Vakkert. Munch. Apropos dette, så var jeg nede ved Munch her i byen i går og tok sjølsagt noen bilder. Rett før jeg leste innlegget ditt skrev jeg et innlegg om bygningen Munch, som blir publisert i morgen tidlig. Artig sammentreff.

      1. Flott liten by, koselig med en tur dit og bade! Og også koselig på puben der.
        Artig….Munch-museet i Oslo er topp! Moro å være der.

    2. Så nydelig middag, og flott vær på turen din til Horten og Åsgårdstrand!😋☀️ Man må benytte anledningen til å komme seg ut slik mens det er sommer! 😀👍

      1. Tusen takk, været var så strålende…Jeg hadde fulgt med på været…Dra dit i regn er ikke gøy…For meg er det å være ved fjorden og bade som er greia…Det er badeliv som jeg tar med meg inn i vinteren.
        Maten var helt perfekt, for et nydelig måltid!

    3. Maten så aldeles nydelig ut. Jeg drikker ofte alkoholfritt øl, synes mange av de alkoholfrie smaker like godt som de med alkohol, og er som regel langt billigere.
      Flott i Åsgårdsstrand.

      1. Takk, utrolig fint i den byen..Liten og koselig og stille nå på denne tiden.
        Alkoholfri øl kjøper jeg mye, smaker godt til mat. Er ikke så glad i brus til middag..Og vann er kjedelig på tur!
        Maten var 110 % perfekt altså…Så godt!

    4. Fine bilder fra en søt småby. Tror jeg har vært der 2-3 ganger. Byen lever meget på Munch men noe skal man leve av. At en kafe er til salgs på et slikt sted overrasker meg ikke. Driftskostnadene er høye uansett hvor det er Ha en fin kveld.

      1. Takk takk, Fin liten by!
        Ja, mye Munch og uten det hadde det vel vært lite igjen…Tjene penger på å selge kaffe og kaker er nok ikke lett nei..
        Bra besøk hele sommeren, men det kommer en høst og vinter!
        Ha en flott kveld! P.S. Håper du er helt frisk og energien kommer tilbake.

    5. Så bra med hotell og god middag, flott å ta seg tid å nyte. Sommeren er snart over og da må man nyte øyeblikkene. Tror jeg har et bilde av Munch huset, ble malt på silke på jobb en gang på 90 tallet. Er så fint og rolig på Åsgårdstrand. Traff en kjendis på butikken der, Rolf Wesenlund og han døde jo i 2013. Festlig fyr. Klemsiklem

      1. God ettermiddag.. Sommeren er litt på hell.. Men det nytes allikevel.. Moro å være på tur og se folk og spise god mat.
        Artig å se kjendiser å tenke tilbake. Åsgårdstrand er en liten stille by.. Sommerby for meg.
        Da det er fint å se fjorden og bade også 🥰 Kos deg med dagen.. Klelrmmer fra meg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg