Den lykkelige trimmen 🚲

 

Det ble en ny fin dag! Dette er fra gårsdagen, etter Mandagskaffekoppen ☕️ så ble det trimtur! En

lykkelig trimtur! 🚲

 

Jeg syklet 7-8 kilometer en vei..Gikk over fjellet 1 kilometer og badet og svømte! Jeg var på 3 svømmeturer! Slappet godt av og leste i boka mi….mellom svømmeturene!

 

Hadde med mat og drikke og gikk tilbake 1 kilometer over fjellet! Syklet hjem de 7 -8 kilometer! 

 

Så ble rett og sletten en lang lykkelig trimtur! Slike turer som brenner seg fast i hjernebarken og blir med hele vinteren i 2024/2025! Det er en lykkelig tur det! Med mening! 

 

🚲

 

Oxen! Bra krim altså, har både en og to i serien her! Skrev på navn, da sønn min var hjemme og hadde akkurat samme boka! Han kjøpte både til seg selv og til meg! Koselig! Pocketbøker gidder jeg ikke låne på biblioteket…De blir herja med på turer, har i bag og slikt..Så kan fort bli noen eselører……En pocketbok blir det samme som å kjøpe seg et ukeblad eller kryssord-blad! De brukes i hverdagen! 

8 kommentarer
      1. En lykkelig trimtur altså…Det var så fint vær og jeg hadde det helt topp!
        Det er da jeg er mest lykkelig av alle dager! Klemmer…

    1. Du verden så flink du er. Ser ut nesten som triatlon – sykling, svømming og løping. Du du gjorde det i ditt eget tempo og gå er en fin ting. Det var en fin tur for deg. For min del må jeg ta meg sammen. Bare jeg blir bra kan jeg gå turer igjen og ta frem sykkelen igjen. Tar en liten tur på kiwi, bedre enn intet. Ha en fin dag.

      1. Ikke sant… Nesten med i OL… Hehe… Moro er det… Og fin variasjon. Blir jo ikke kjedelig. Kos deg på butikken og jeg ønsker deg en fin dag. Du er snart frisk og kan gå i skauen igjen. Det blir fine dager!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg